ELECTROZI STARINOX 309L
Pret: 78 lei
Cantitate:

 STARINOX 309 L SEMI BAZIC

 

DESCRIERE SI APLICATII Electrozi cu \nvelis semi-bazic ce depun un metal cu continut de carbon de maxim 0,04%, destinati sudarii otelurilor inoxidabile austenitice cu 22-25% Cr si 12-14% Ni de tipul AISI 309 si pentru oteluri refractare. Este destinat de asemenea sudarii \mbinarilor eterogene. Indicat \n particular pentru realizarea straturilor tampon \n cazul \ncarcarii otelurilor carbon cu otel inoxidabil de tipul 308 si 316. Comportare la sudura excelenta, fara stropire, cu o detasabilitate foarte buna a zgurii. Temperatura maxima de lucru +1000 ˚C. Metalul depus are un continut de ferita controlat. Electrodul STARINOX 309 având un continut de carbon de maxim 0,08% sau un continut de carbon \ntre 0,04 si 0,08% este disponibil la cerere.

 

COMPORTARE LA SUDARE Arcul electric se amorseaza si reamorseaza usor. |nvelisul se topeste uniform si cu stropire redusa. Dupa solidificare zgura se \ndeparteaza foarte usor.

 

 

               POZITII DE SUDARE                                                                   TIP CURENT

 

                                                                                              DC (+); AC

 

                 

 

 

Fotografii Produse
8
Pret 5.7 lei
Informatii Click
PENTRU COMENZI SUNATI LA 0744493138 , PENTRU PROMPTITUDINE LA LIVRARE. NOU:  SUNTEM DISTRIBUITORI APARATE SUDURA ELECTREX PORTUGALIA , INVERTOARE, MIG MAG, PLASMA, SUDURA IN PUNCTE....   SERVICE, REPARATII APARATE DE ...